Dette er et KOMPLETT styrketreningsopplegg som vil ta deg fra nybegynner til selvstendig – UTEN å måtte bruke pengene dine på fysiske personlige trenere!

Dette er et treningsopplegg som inneholder hele 5 forskjellige treningsprogrammer med stigningsnivåer. Du starter opp fra scratch med basic-øvelser og lærer de grunnleggende teknikkene og bygger opp grunnstyrken din på nivå-1. Etter å ha gjennomført et bestemt antall treningsøkter på dette nivået går du videre til neste nivå som består av et litt mer komplisert program og noe mer teknisk krevende øvelser.

Nivå-4 og 5 : Du fikser de mest teknisk krevende øvelsene og vil tåle en mye større treningsmengde enn tidligere. IKKE MINST har du nå så mye kunnskap om trening at du klarer deg selv for fremtiden.

Dette er et MOTIVERENDE treningsopplegg med klare linjer og mål for hvordan du skal klare å komme deg videre til neste brett.

0-100

Et av problemene (FOR NOEN) når man begynner på et kommersielt senter som nybegynner er at man får utdelt et treningsprogram. Ja, faktisk! Programmet kan være «bra» i utgangspunktet, men det er ikke tilpasset deg og din kropp, dine mål, ønsker og forutsetninger for å trives med trening. Programmet kan rett og slett være HELT FEIL for deg. Hvor morsomt er det å trene det samme simple programmet dag etter dag, måned etter måned? Og hvordan kan du vite hva du må gjøre for å komme deg videre til et neste nivå?? Når bør du begynne på et nytt program??? Med 0-100 får du svar på alle spørsmålene dine. Du blir veiledet via personlig online oppfølging og kan stige i gradene med en jevnt tempo og dermed minimere risikoen for skader og «jeg-gidder-ikke-mer-faktoren».

Dette er Treningsonline`s første bombe! Det koster litt, men svært lite sett i forhold til hva du faktisk får i utbytte. 2.999kr er prisen, og det medfølger da en uendelig mengde personlig oppfølging i  hele 6 måneder!

Etter 6 måneder vil du kunne ha nådd nivå 3-4 avhengig av hvor dedikert du har vært. Du kan naturligvis forlenge den personlige oppfølgingen om du ønsker og har behov for det, for den symbolske sum av 699kr for 2 nye måneder med oppfølging.


Har du husket å besøke nettbutikken min?

Jeg er BILLIGST I NORGE på treningsstrikker og bootybuildere!

***NYTT i nettbutikken: Slynger i topp kvalitet!


For alle henvendelser – vennligst benytt kontaktsiden.