Treningonline presenterer ekstremprogrammet Dual Wield!

Dette programmet kombinerer noe av det mest ekstreme innen treningsmetoder for muskelvekst med et rått styrkeopplegg ved siden av – Dual Wield er Treningonline-eksklusivt!

Dette programmet er for deg som ønsker i både pose og sekk!

dual wield 2.png

Styrkeprogrammet vil basere seg på styrkeløft i form av baseøvelser + støtteøvelser for å styrke enkeltdeler eller individuelle svakheter som hindrer fremgang. Hypertrofiprogrammet består av en rekke utvalgte øvelser som tar for seg hel-kropp, og treningsmetoden kan kun klassifiseres som ekstrem!

Begge programmene vil settes sammen til en helhet og det er du selv som avgjør intensiteten på dem begge. Dette vil si at du fritt kan fokusere 70% på styrke og 30% på muskelvekst, 60/40% eller 50/50%. Valget er ditt.

Dual Wield har som hovedmål å gi deg det beste resultatet innen begge verdener – ved å plannlegge maksløft i faser hvor volumøvelsene er i hvilemodus og motsatt kan du enkelt fokusere 100% på en ting av gangen.

Programmet koster 1899kr.

Inkludert i prisen er 1 måned med personlig oppfølging!

Oppfølging kan bestå av svar på alle spørsmål du har underveis i treningen, finjustering av program, øvelser eller økning/reduksjon i treningsvolum slik at treningsopplegget blir tilpasset og optimalisert. Du får også hjelp til å planlegge nye treningssykluser som inkluderer nye rekordforsøk i baseløftene.

Når oppfølgingsperioden er over får du mulighet til å kjøpe 2 nye måneder for den symbolske summen av 699kr.


Har du husket å besøke nettbutikken min?

Jeg er BILLIGST I NORGE på treningsstrikker og bootybuildere!

***NYTT i nettbutikken: Slynger i topp kvalitet!


For alle henvendelser – vennligst benytt kontaktsiden.


1 kommentar

Profil – Markus Thonhaugen – TreningOnline · 22. juli 2016 18:57

[…] startet med programmet Dual Wield – programmet var på den tiden i beta, og det var  stadig behov for småjusteringer. Med […]

Lukket for kommentarer.