VELKOMMEN TIL MEGAMANN!

Treningonline presenterer sitt aller første ferdigkomponerte treningsprogram. Dette programmet er så stort og krevende, personlig finjustert helt ned til minste detalj – at jeg følte det måtte ende opp som ferdig komponert, med færre muligheter for personlige justeringer enn det mange av dere fra før av er vant med gjennom treningonline`s programmer.

Megamann 1

Programmet er 2-delt og fokuserer både på ren styrke via store mengder basetrening, samt en effektiv volumdel med fokus på muskelvekst. Programmet baserer seg på 6 treningsdager i uken hvor hver dag inneholder en styrkedel og en volumdel.

Øvelsene i styrkedelen består i hovedsak av markløft, benkpress og knebøy – men hold deg fast – hver av disse baseøvelsene kommer i 3 forskjellige spesialvarianter som vil sørge for stor variasjon og masse moro! Mot slutten av programmet vil øvelsene gradvis fokuseres mot de klassiske variantene av øvelsene – og helt til slutt setter du en rekord – 5/3/2/1RM!

Volumdelen består av en knippe spesielt utvalgte øvelser som kjøres mot slutten av hver treningsøkt.  3-4 øvelser hver dag.

NB! Siden kvinner og menn har forskjellig fokus hva gjelder isolasjonsøvelser har jeg tatt meg tid til å lage 2 forskjellige versjoner!

NB nr. 2! Megamann passer til deg som spiser NOK mat, og programmet er ikke egnet som ved energiunderskudd.

Programmet koster 1899kr

Inkludert i prisen er 1 måned personlig oppfølging!

Oppfølging kan bestå av svar på alle spørsmål du har underveis i treningen, finjustering av program, øvelser eller økning/reduksjon i treningsvolum slik at treningsopplegget blir tilpasset og optimalisert. Du får også hjelp til å planlegge nye treningssykluser som inkluderer nye rekordforsøk i baseløftene.

Når oppfølgingsperioden er over får du mulighet til å kjøpe 2 nye måneder for den symbolske summen av 699kr.


Har du husket å besøke nettbutikken min?

Jeg er BILLIGST I NORGE på treningsstrikker og bootybuildere!

***NYTT i nettbutikken: Slynger i topp kvalitet!


For alle henvendelser – vennligst benytt kontaktsiden.